April 14, 2021

Bărbat trimis la închisoare pentru tâlhărie: a bătut două persoane, pentru 4.000 de lei!

Un bărbat din Piatra Neamț, pe numele căruia instanța de judecată a emis un mandat de executare a pedepsei închisorii de 2 ani, pentru tâlhărie calificată, a fost condus de polițiști la Penitenciarul Bacău.

La data de 1 aprilie a.c., polițiștii Serviciului de Investigații Criminale din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Neamț au pus în aplicare un mandat de executare a pedepsei închisorii emis pe numele unui bărbat de 32 de ani, din Piatra Neamț.

Acesta era condamnat de Judecătoria Piatra Neamț la o pedeapsă privativă de libertate de 2 ani de închisoare pentru comiterea infracțiunii de tâlhărie calificată.

În fapt, în noaptea de 29 spre 30 august 2019, în baza unei înţelegeri prealabile, cel în cauză împreună cu o altă persoană au pătruns într-o locuinţă din localitatea Războieni, iar prin exercitarea de violenţe asupra a două persoane au sustras de 4.000 lei şi un telefon mobil. Persoanele vătămate au suferit leziuni ce au necesitat pentru vindecare 6-7, respectiv 2-3 zile de îngrijiri medicale.

Polițiștii l-au condus la Penitenciarul Bacău, în vederea executării pedepsei.

ȘtiiCă?

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.