Dental Alliance

June 20, 2024

Bătrân găsit mort într-o rigolă de pe marginea unui drum comunal din Neamț

0
YRY Residence

Go Padel Roman

La data de 17 octombrie a.c., în jurul orei 14:40, autoritățile au fost alertate cu privire la un incident șocant în localitatea Tarcău, județul Neamț. Un bărbat în vârstă de 73 de ani a fost descoperit decedat într-o rigolă de pe marginea DC 135, în urma unei tragedii care a șocat comunitatea locală.

Polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Bicaz s-au deplasat rapid la fața locului, în urma sesizării, și au constatat prezența bărbatului decedat. Victima, identificată ca fiind un localnic în vârstă de 73 de ani, se pare că nu mai prezenta semne vitale. Echipajele medicale ajunse la fața locului au confirmat decesul bărbatului.

Corpul neînsuflețit al victimei a fost transportat la Serviciul de Medicină Legală Neamț, unde va fi efectuată o necropsie pentru a stabili cauza exactă a decesului.

Conform declarațiilor Inspectorului Ramona Ciofu din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Neamț, ancheta în legătură cu acest tragic incident a fost demarată sub aspectul infracțiunii de ucidere din culpă. Autoritățile locale colaborează strâns pentru a elucida circumstanțele acestui eveniment tragic care a zguduit comunitatea.

Surse neoficiale indică faptul că bărbatul trăia singur și a fost descoperit decedat de către nepoata sa, care se afla în vizită pentru a-l vedea. Cu toate acestea, detaliile precise legate de acest caz tragica sunt în continuare sub investigație, iar comunitatea rămâne cu inimile îndurerate din cauza pierderii acestui locuitor în vârstă al localității Tarcău.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.