Oana Bulai

December 2, 2020

Bibliotecă în aer liber la Gâdinți

Astăzi a prins contur un proiect frumos în parohia noastră: LECTURĂ PENTRU SUFLET.
Sesizând nevoia desprinderii din tumultul cotidian și al scufundării în rugăciune și lectură ziditoare de suflet, am dorit să oferim posibilitatea credincioșilor de toate vârstele să aibă acces la o bibliotecă în aer liber aflată în spațiul sacru și de regăsire spirituală al Bisericii. În acest sens am solicitat unor edituri și autori să vină în sprijinul nostru în aceste demers prin donații de cărți, și vă mărturisim că nu mică ne-a fost mirarea când am primit un răspuns pozitiv și chiar încurajări în implementarea unui astfel de proiect. Astăzi prin efortul și jertfa lor copii, bunici și tineri au acces la un frumos fond de carte atât de necesar cultivării intelectului și înnobilării sufletului.
Pe această cale dorim să aducem sincere mulțumiri donatorilor noștri: Editura Sophia, Editura Șerban, Editura Agapis Editura Cartea Veche, Editura Unicart, Editura Agaton, Editura Oscar, Editura Signatura, Editura All și autorii: Alec Blenche și Urania Cremene.
Fie ca Bunul Dumnezeu să vă răsplătească jertfa și fapta bună, iar dumneavoastră, dragi credincioși, celor ce vă veți bucura de aceste daruri livrești, spor la citit.
SLAVĂ LUI DUMNEZEU PENTRU TOATE!!!

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.