Dental Alliance
November 28, 2023

Bogdan Dumea: Soluții comune pentru o Europa unitară

0
YRY Residence

Restaurant Portofino

Revelion Casa Chianti

Spațiul cibernetic este fără frontiere, deci trebuie să găsim soluții comune la nivel internațional.
În marja conferinței UE Safe and Inovative Digital Future m-am bucurat să-l am ca partener de dialog pe Ivan Bartoš, Viceprim-ministru pentru Digitalizare și Ministrul Dezvoltării Regionale din Cehia, care mi-a mărturisit că a vizitat de multe ori țara noastră și că este un prieten al României.
Discuțiile cu demnitarul ceh au fost axate în principal pe securitatea cibernetică, care este una dintre prioritățile Președinției cehe. Securitatea cibernetică și asigurarea securității lanțurilor de aprovizionare sunt esențiale și nu doar în contextul crizei din Ucraina. Cu toții am resimțit provocări logistice semnificative chiar înainte de război.
Este momentul să investim în măsuri adecvate pentru a ne proteja infrastructura și a gestiona corect amenințările, astfel încât statele europene împreună cu cetățenii și antreprenorii să poată lua masuri comune pentru a obține o igienă cibernetică eficientă.
Trebuie să acționăm unitar, acum.

Urmăriți-ne pe Google News

Ca orice instituție media locală, și Roman24.ro supraviețuiește pe baza reclamelor afișate pe site, sau a contractelor publicitare. Alege să susții activitatea Roman24 printr-o donație folosind butonul de mai jos

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Share via
Copy link
Powered by Social Snap