Dental Alliance
September 27, 2023

Bogdan Dumea: Studenții de azi, economiștii de mâine, sprijiniți de mediul privat românesc

0
YRY Residence

Restaurant Portofino

Am avut deosebita onoare de a participa la inaugurarea Amfiteatrului unde studenții din Facultatea De Economie Teoretica Si Aplicata din cadrul ACADEMIA DE STUDII ECONOMICE DIN BUCURESTI, vor beneficia de experiențe de învățare mult îmbunătățite.
Poiectul susținut de Asociația Studenților în Economie, Afaceri și Comunicare – ASEAC sponsorizat de compania Romagaz este extrem de important pentru ca viitorii economiști să poată genera idei, plus valoare și să devină specialiști bine pregătiți în domeniu.
Prin crearea acestui spațiu universitar studenții și profesorii pot lucra împreună, în beneficiul lor și al țării. Evenimentul de azi trezește un sentiment de mândrie și de profundă mulțumire pentru că mediul privat alege să susțină mediul academic.
În numele Ministerul Cercetării, Inovării și Digitalizării – România le-am urat mult success, atât studenților cât și domnilor profesori, și i-am rugat să fie pregătiți. În anii ce vin România are nevoie de noi toți.

Urmăriți-ne pe Google News

Ca orice instituție media locală, și Roman24.ro supraviețuiește pe baza reclamelor afișate pe site, sau a contractelor publicitare. Alege să susții activitatea Roman24 printr-o donație folosind butonul de mai jos

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Share via
Copy link
Powered by Social Snap