Dental Alliance
February 1, 2023

Începând din această seară, iluminatul ornamental și „Căsuțele lui Moș Crăciun” vor fi deschise!

YRY Residence

Acoperisul1

Atmosfera festivă din Piaţa Roman Vodă va fi creată de „Căsuțele lui Moș Crăciun”, amenajate în perioada 9 – 24 decembrie. Căsuțele au fost așezate pentru producătorii din țară, care au pregătit o varietate de decorațiuni, obiecte cu specificul Crăciunului, vin fiert, alimente și preparate tradiționale.
La Roman vor fi prezenți producători din Bacău cu aranjamente de Crăciun, Bistrița Năsăud – specialități brânzeturi, Brașov – preparate tradiționale din carne, Harghita – produse de artizanat, dulciuri și vin fiert, Pașcani – articole vestimentare. Producători din zona Romanului vor expune confecții de blană și dulciuri proaspăt preparate. De asemenea, urmează instalarea unei terase cu preparate la grătar.
Iluminatul ornamental va fi pornit în această seară, aranjamentele existente fiind amplasate în centrul orașului, până la sensul giratoriu din Favorit, parcul din fața Primăriei și Pietonal Ștefan cel Mare.
Următorul eveniment, la care vă invit cu drag, este Concertul de Colinde organizat duminică, 11 decembrie, ora 16:00, în sala mare a Casei de Cultură.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Share via
Copy link
Powered by Social Snap