Dental Alliance

Laurentiu Leoreanu

Lucian Micu

Candidatul PNL și Deputatul Tudor Polak aduc zâmbetul pe chipurile femeilor din Sabaoani în Ziua Internațională a Femeii

0
YRY Residence

Restaurant Portofino

Go Padel Roman

Candidatul Partidului Național Liberal (PNL) la Primăria Sabaoani Gabriel Ciobanu, alături de Deputatul Tudor Polak, au marcat Ziua Internațională a Femeii prin gesturi pline de tandrețe și respect, aducând bucurie și apreciere în inimile locuitoarelor din localitate.

Ziua de 8 Martie este considerată un moment al recunoașterii luptei pentru drepturile femeilor și al aprecierii contribuțiilor acestora la societate. Candidatul PNL și Deputatul Tudor Polak au subliniat importanța egalității și respectului față de femei, afirmând că este datoria fiecărui bărbat să garanteze acest lucru.

“Ziua de 8 Martie este despre dreptul de necontestat al femeii de a fi egală şi respectată, iar noi, bărbații, avem obligația să garantăm acest lucru!” a declarat candidatul PNL.

Evenimentul organizat de cei doi politicieni a fost îmbogățit de mesaje pline de sensibilitate și recunoștință pentru femeile din Sabaoani. Ei au subliniat că această zi este o ocazie specială de a celebra gingășia sufletului feminin și de a mulțumi pentru forța, dragostea și căldura pe care femeile le aduc în viețile lor.

“Mai mult de atât, astăzi este sărbătoarea în care aducem un omagiu gingăşiei sufletului feminin. Vă mulțumim pentru forţa, dragostea şi căldura pe care le aduceţi în vieţile noastre!” a adăugat Deputatul Tudor Polak.

Candidatul PNL și Deputatul Tudor Polak au transmis urări sincere de La mulți ani tuturor doamnelor și domnișoarelor din Sabaoani, subliniind că prețuiesc și respectă îmbinarea perfectă dintre inteligență, grație și rezistență pe care femeile o demonstrează în fiecare zi.

Această inițiativă a reprezentanților PNL a fost primită cu căldură și apreciere din partea comunității locale, confirmând importanța respectului și recunoștinței față de femei în cadrul societății moderne.

Sărbătorind diversitatea, grația și contribuția inestimabilă a femeilor la progresul și bunăstarea comunității, candidatul PNL și Deputatul Tudor Polak au adus un strop de bucurie și recunoaștere în inimile tuturor locuitorilor din Sabaoani în această zi specială.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.