Dental Alliance
October 2, 2023

CANON PIXMA MG5750 – caracteristici, avantaje

0
YRY Residence

Restaurant Portofino

Concepută pentru uzul domestic, imprimanta, este considerată un dispozitiv periferic multifuncţional cu jet de cerneală clasic.
 
CANON PIXMA MG5750 este realizată din materiale de bună calitate, aceasta are un aspect compact şi inteligent. Totodată, oferă caracteristici şi funcţionalităţi variate: poate scana, copia şi printa, permite listarea duplex (pe ambele feţe ale colii) şi are facilitatea de conectivitate şi partajare la o reţea fără fir. Singurele dezavantaje ale acestei imprimante ar putea fi lipsa modemului de fax, dar acesta poate fi înlocuit de suportul de serviciile de printare cloud moderne. 

Caracteristici şi design

CANON PIXMA MG5750 dispune de un motor de imprimare cu cinci cerneluri, poate combina culorile negru, cian, magenta şi galben şi oferă o calitate superioară pentru imprimarea textului. Cu toate că sistemul de control este considerat greoi, inconsistent şi confuz de către unii utilizatori, comutatorul basculant cu patru cai de sub acesta, oferă posibilitatea navigarii printre meniuri.

O altă caractersitică mai puţin apreciată de utilizatori este modul de acces la tonere care se face prin ridicarea unui panou de control poziţionat pe consolă, dar care este uşor restricţionat de sloturi. Utilizatorii au mai remarcat faptul că sloturile nu sunt marcate adecvat, ceea ce creşte riscul introducerii greşite a cartuşelor. 

Tăvile de hârtie ale imprimantei CANON PIXMA MG5750, chiar dacă au un aspect mai puţin obişnuit, sunt foarte eficiente şi păstrează în ordine colile printate.   

Performante pentru scanare, copiere şi printare

  • Imprimanta CANON PIXMA MG5750 oferă posibilitatea printării unui text de calitate la o rată de 11.5 pagini pe minut şi imagini grafice color la o rată de 3.6 pagini pe minut. 
  • Pentru rezoluţii mici, scanerul este suficient de rapid. Astfel, dispozitivul are nevoie de 19 s pentru o scanare format A4 de 30 dpi. Pentru a captura prin conexiune USB o imagine grafică format A5 la 1.200 dpi sunt necesare 103 s. 
  • Copierea alb negru a unei pagini A4 durează 13 s, iar color 30 s. 
  • Imprimanta se remarcă prin calitatea rezultatelor. Textul şi grafica printate pe hârtie simplă fiind clare şi foarte bine vizibile, în vreme ce fotografiile arată la fel de bine ca cele printate cu o imprimantă cu jet medie. 
  • Fotocopiile sunt fidele originalului, scanările sunt clare şi în culori care respectă originalul.
  • Costurile de funcţionare sunt mici.

CANON PIXMA MG5750 – concluzii

Este o imprimantă accesibilă ca preţ şi întreţinere, fiabilă şi uşor de întreţinut care oferă calitate excelentă pentru printuri, copii şi scanări. Chiar dacă are concurenţă, CANON PIXMA MG5750 este un produs all-in-one ideal pentru uzul domestic care merită toată atenţia.  

Sursa de imagine:

Rimdeika / Shutterstock.com

Urmăriți-ne pe Google News

Ca orice instituție media locală, și Roman24.ro supraviețuiește pe baza reclamelor afișate pe site, sau a contractelor publicitare. Alege să susții activitatea Roman24 printr-o donație folosind butonul de mai jos

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Share via
Copy link
Powered by Social Snap