Oana Bulai

December 2, 2020

Ionel Arsene: DJ 155 F Izvorul Muntelui – Bicaz pregătit pentru asfaltare!

DJ 155 F Izvorul Muntelui – Bicaz pregătit pentru asfaltare!

👷‍♂️Așa cum fac în cazul tuturor lucrărilor de modernizare a infrastructurii rutiere, pe care le urmăresc îndeaproape, azi am revenit pe șantierul de pe drumul județean DJ 155F, care leagă satul Izvorul Muntelui de intersecția cu drumul național DN 15. Recent am predat amplasamentul, pentru reabilitarea acestui sector, care are o lungime de 8,8 km. Traseul este în proprietatea Consiliului Județean Neamț, fiind preluat de la orașul Bicaz, pentru a putea fi modernizat.

🚜Conform proiectului, unde nu este cazul stabilizării solului, se va turna covorul asfaltic. Este vorba despre circa 7,5 kilometri, pe care, începând chiar de maine va începe această operațiune. Pe restul de 1,3 km se vor efectua lucrări de consolidare a fundației, deoarece există alunecări de teren în zonă și trebuie stopate. După realizarea acestor lucrări, se va turna și covor asfaltic.

🛣După modernizarea sectorului de drum, se va scurta distanța între orașul Bicaz și Stațiunea Durău cu aproape 30 de km, reducându-se la jumătate.

👉Drumul acesta a creat mari nemulțumiri oamenilor din zonă și tuturor participanților la trafic. Nici desele plângeri ale autorităților locale nu m-au lăsat indiferent și de aceea am căutat o soluție pentru a realiza acest proiect de modernizare.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.