Dental Alliance
August 10, 2022

Care sunt piesele de bază din garderoba unui bărbat?

Acoperisul1

AMF-Bruns

Complexul Tineretului Horia

Petrodan Construction

Atunci când vrei să fii la modă, cel mai cool, cel mai trendy, dar și cel mai elegant, este de ajuns dacă deții unele piese indispensabile, de bază din dressing pentru a compune cele mai frumoase ținute.

Tricouri pentru diferite ocazii

Piesele de bază din garderoba unui bărbat sunt cele care te ajută să obții foarte simplu cele mai frumoase ținute și să fii cel mai bine îmbrăcat în orice circumstanțe. Să vedem însă care sunt acestea!

Cea mai reușită garderobă bărbați înseamnă să deții piese atemporale, de bază din dressing, dar și unele mai sporty, precum hanorace pentru bărbați. Cu ajutorul lor, vei putea să îți creezi propriul stil.

Un tricou. Un tricou bine croit, cu cea mai frumoasă formă. Forma tricoului este importantă. Astfel că un tricou cu un guler rotund este mai frumos decât unul în V. Alege de asemenea nuanțe deschise precum cremul sau albul, dar și griul. Unul sau două tricouri negre sunt de ajuns.

Tricoul alb cu guler rotund este cea mai bună alegere pentru un look mai simplu. Îți garantează cea mai îngrijită alură și te ajută să te simți bine în pielea ta.

Și ceva pentru picioare

Blugii. Sunt pantaloni bărbați casual ideali, deoarece se potrivesc cu o mulțime de alte piese vestimentare din garderobă. Blugii pot completa de minune atât o ținută pentru muncă, cât și una pentru oraș sau mai casual și arată foarte bine atât cu bascheți, cât și cu pantofii eleganți. 

Blugii în nuanțe de albastru se pot purta atât vara, cât și iarna atât cu piese vestimentare mai casual, cât și cu piese vestimentare mai rafinate. 

Pantalonii sport pentru bărbați sunt și ei indispensabili din garderoba bărbaților. Pun cel mai bine în valoare silueta masculină și te ajută să profiți de un confort fără pereche. Dar și să obții un look tânăr și foarte dinamic. Oferă și un excelent confort pentru tot felul de ieșiri și arată cel mai bine alături de tricourile polo mai șic și de  bascheții din piele. 

Cămașa albă este o piesă vestimentară indemodabilă și un mare clasic din dressingul masculin. Este un gaj de eleganță, indiferent de stil. Arată foarte bine altături de pantalonii eleganți, dar și de blugi, de un trenci, un blazer sau chiar și o un cardigan.

Geaca de piele. Va completa de minune o ținută mai modernă, fiind o piesă vestimentară ce se poate purta la orice stil. Alege o nuanță mai închisă pentru a rămâne elegant.

 

Sursa de imagine:
Kryuchka Yaroslav / Shutterstock.com

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.