Dental Alliance
March 1, 2024

CASA CĂPRARU Adaugă Arome de Prospetime în Roman: Un Nou Magazin Deschis pe Bulevardul Republicii!

0
Carmangeria La Cimpoeșu

YRY Residence

Restaurant Portofino

Casa Căpraru

“Preparate din Carne de Calitate, Carne Proaspătă și Produse Lactate – O Oază a Bunătății în Zona ‘Doi Măgari'”

Casa Căpraru, un producător dedicat al delicateselor din carne și produselor proaspete, a deschis ușile unui nou magazin în inima Romanului, pe Bulevardul Republicii, în zona pitorească “Doi Măgari”. Cu o pasiune pentru tradiție și calitate, Casa Căpraru aduce în atenția comunității o gamă variată de produse la cele mai bune prețuri.

Magazinul proaspăt deschis impresionează prin atmosfera primitoare și oferta generoasă de produse proaspete. Casa Căpraru se remarcă prin preparatele din carne de cea mai bună calitate, inclusiv porc, vită și oaie, care sunt atent selecționate pentru a satisface gusturile rafinate ale clienților.

Unul dintre punctele forte ale magazinului este oferta variată de carne proaspătă, gata să fie pregătită în bucătăria fiecărui client. De asemenea, Casa Căpraru se mândrește cu o selecție premium de pâine proaspătă, ouă și produse lactate, aducând astfel în casele clienților o experiență completă de cumpărături.

“Pentru noi, Casa Căpraru nu este doar un magazin, ci o extensie a pasiunii noastre pentru bucate de calitate și ingrediente proaspete. Suntem încântați să deschidem această nouă locație în Roman și să oferim comunității noastre acces la cele mai bune produse la cele mai bune prețuri”, a declarat Petrică Căpraru, administratorul magazinului Casa Căpraru.

Echipa Casa Căpraru invită toți locuitorii din Roman să descopere aromele autentice și prospețimea inegalabilă a produselor lor. “Vă așteptăm cu brațele deschise să explorați universul nostru culinar. Fie că sunteți în căutarea unei fripturi savuroase, a unei pâini proaspete sau a produselor lactate fine, suntem aici să vă oferim o experiență de cumpărături de neuitat”.

Casa Căpraru, cu o istorie bogată în producția tradițională, se angajează să ofere nu doar produse de calitate, ci și o experiență autentică de cumpărături. Noul magazin de pe Bulevardul Republicii devine rapid destinația preferată pentru cei pasionați de gătit și pentru iubitorii de mâncare proaspătă și delicioasă.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.