Cât timp vor mai rămâne închise punctele de frontieră între Bulgaria şi Grecia, cu excepţia celui de la Koulata-Promachonas

Toate punctele de frontieră terestre şi feroviare între Bulgaria şi Grecia, cu excepţia celui de la Koulata-Promachonas, vor fi închise pentru trafic până la data de 29 iulie, transmite vineri agenţia BTA, citând poliţia de frontieră.

 

Intrarea în Grecia va permisă doar prin acest punct şi doar pentru persoanele care vor face dovada unui test PCR negativ la coronavirus efectuat în intervalul anterior de 72 de ore.

 

Rezultatul testului trebuie să fie tradus în limba engleză, iar documentul să conţină numele şi datele de identitate ale persoanei.

 

Deţinătorii de permise de rezidenţă emise de statul elen, şoferii de camioane şi persoanele care călătoresc pentru afaceri presante sau pentru muncă, situaţie ce trebuie dovedită printr-un document relevant, vor fi exceptaţi de la aceste restricţii.

De asemenea, persoanele care călătoresc în Grecia trebuie să completeze, cel târziu în preziua sosirii în această ţară, un formular de localizare a pasagerilor ce poate fi accesat la adresa https://travel.gov.gr., mai precizează sursa citată.

sursă: Agerpres

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.