Dental Alliance
April 14, 2024

Cazier bogat, la 17 ani: furt din magazin, furt din autoturism, plus atacarea unei femei

0
Carmangeria La Cimpoeșu

YRY Residence

Restaurant Portofino

Go Padel Roman

La data de 29 februarie a.c., polițiștii Biroului de Investigații Criminale din cadrul Poliției municipiului Piatra-Neamț, cu sprijinul luptătorilor din cadrul Serviciului Acțiuni Speciale Neamț, sub coordonarea procurorilor din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Piatra-Neamț, au pus în executare un mandat de percheziție domiciliară pe raza municipiului Piatra-Neamț, într-un dosar în care se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de furt calificat și lovire sau alte violențe.

Din cercetări a reieșit că, în luna februarie a.c., un minor în vârstă de 17 ani ar fi sustras mai multe bunuri din interiorul unui magazin și a unei autoutilitare, de pe raza municipiului. Totodată, minorul în cauză, în urma unui conflict spontan, ar fi exercitat acte de violență asupra unei femei,  cauzându-i leziuni traumatice pentru care au fost necesare un număr de 6-7 zile de îngrijiri medicale pentru vindecare, conform certificatului medico-legal.

În urma perchezițiilor au fost identificate mai multe mijloace de probă, iar în urma materialului probatoriu administrat față de minorul în cauză a fost dispusă măsura reținerii pentru 24 de ore.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.