Suplimente Alimentare Imunyze

Cine se afla la volanul camionului care a curmat viața a 7 persoane

Acoperisul1

Condor Resort

Șapte persoane și-au pierdut viața în urma accidentului care a avut loc marți dimineață, 1 februarie, în județul Iași, pe E58, la ieșirea din localitatea Bălțați spre Târgu Frumos. În urma impactului au rezultat cel puțin zece victime, dintre care șapte au murit, într-un accident în care a fost implicat un camion, o ambulanță care transporta o gravidă și o autoutilitară care transporta o echipă de muncitori. Aceștia se deplasau către o localitate din apropiere, unde aveau o lucrare.

Impactul a fost nimicitor, ucigând echipa de muncitori, dar și pe șoferul camionului. Acesta avea doar 30 de ani, pe care îi împlinise în urmă cu o lună. Tânărul revenise în țară, după o perioadă în care lucrase în Anglia și, în România s-a angajat la o societate din județ. Radu Andrei (foto), pe numele său, dorea să facă nuntă, cu prietena sa, în perioada următoare și încerca să strângă bani pentru acest eveniment. Dar cum banii din țară nu păreau destui, luase decizia de a pleca din nou în străinătate.

Din păcate, acest lucru nu s-a mai întâmplat. Astăzi dimineață, camionul pe care Radu Andrei îl conducea, a derapat în condițiile unui carosabil umed (este una din variantele vehiculate de anchetatori și susținută de martori oculari). Această versiune este contrazisă de reprezentanții DRDP, care spun ca asfaltul era, de fapt, uscat.

A doua variantă este cea a exploziei unui pneu. Cert este, la acest moment că șoferul a pierdut controlul camionului într-o curbă. Acesta a derapat, lovind cu remorca o ambulanță, după care a intrat pe contrasens lovind autoutilitara.

Pasagera din ambulanță, o femeie aflată la prima sarcină, a fost transportată la spital și se află în afara pericolului, dar șoferul camionului, șoferul micobuzului și alte cinci persoane și-au pierdut viața. Șoferul ambulanţei şi asistenta au fost preluaţi de echipajele medicale şi se află în atenția medicilor.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.