Suplimente Alimentare Imunyze

(Video) Cum s-a petrecut accidentul de astăzi dimineață în care 7 persoane și-au pierdut viața la Sîrca, județul Iași

Acoperisul1

Condor Resort

Poliţiştii care au efectuat primele cercetări la faţa locului în urma accidentului de pe DN 28, în zona localităţii Sârca, au constatat că şoferul autocamionului a acroşat ambulanţa, iar apoi a intrat în coliziune cu autoutilitara, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Iaşi, Ioan Bîlea.Un accident rutier grav a avut loc, marți dimineața, pe DN 28, în zona localității Sîrca, județul Iași. Șapte persoane au decedat iar alte trei au fost rănite după impactul dintre o ambulanță, un autoturism și o autoutilitară.

„Pe DN 28 Iaşi – Târgu Frumos, în zona localităţii Sârca, judeţul Iaşi, într-o curbă, s-a produs un accident rutier în care au fost implicate un autocamion, o ambulanţă şi un autoturism. Potrivit primele date, 10 persoane au suferit leziuni, 7 dintre ele sunt în stop cardio-respirator, alte 3 acuză dureri, dar sunt stabile”, precizează Centrul Infotrafic.

 

Conform sursei citate, la faţa locului au intervenit mai multe ambulanţe şi echipaje de descarcerare.

În prezent, la fața locului sunt mai multe echipaje de poliție rutieră care efectuează cercetarea la fața locului, pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care a avut loc accidentul și acționează pentru fluidizarea traficului rutier.

Traficul rutier se desfăşoară alternativ, pe un fir.

1 thought on “(Video) Cum s-a petrecut accidentul de astăzi dimineață în care 7 persoane și-au pierdut viața la Sîrca, județul Iași

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.