Dental Alliance

Laurentiu Leoreanu

Lucian Micu

Colegiul Național „Roman-Vodă” primește Premii de Excelență pentru Inițiativele Eco-Școala

0
YRY Residence

Restaurant Portofino

Go Padel Roman

Sâmbătă, 7 octombrie, Bucureștiul a fost martorul unei festivități impresionante, în cadrul căreia Colegiul Național „Roman-Vodă” a fost recunoscut la nivel național pentru angajamentul său ferm în dezvoltarea programului Eco-Școala. Instituția de învățământ a fost distinsă cu mai multe premii prestigioase, demonstrând astfel un angajament deosebit pentru protejarea mediului și promovarea educației ecologice.

Printre premiile acordate se numără Trofeul Eco-Schools pentru progresul notabil realizat în dezvoltarea programului. Acest trofeu reflectă eforturile continue ale școlii de a integra principii și practici sustenabile în educația sa.

De asemenea, Colegiul Național „Roman-Vodă” a fost distins cu Premiul de Excelență pentru calitatea activităților desfășurate în anul școlar 2022-2023. Acest premiu atestă faptul că echipa școlii a depus eforturi semnificative pentru a oferi elevilor experiențe educaționale de înaltă calitate, cu accent pe protecția mediului și sustenabilitate.

Un alt premiu important primit de școala este Premiul „Steagul verde”, care atestă calitatea de membru în rețeaua internațională Eco-Schools. Acest lucru indică participarea activă și angajamentul instituției în promovarea valorilor ecologice nu doar la nivel local, ci și la nivel global.

Colegiul Național „Roman-Vodă” a primit, de asemenea, un Certificat de participare la Programul Mondial Eco-Școala, ceea ce arată că școala este implicată într-o inițiativă educațională cu impact la nivel mondial.

Recunoașterea acestor premii validează nu doar eforturile cadrelor didactice, ci și implicarea deplină a elevilor, a personalului auxiliar și nedidactic, dar și a părinților și a comunității locale. Este o dovadă a colaborării eficiente între toate aceste părți interesate, care lucrează împreună pentru a promova educația ecologică și sustenabilitatea în școală.

Aceste realizări deosebite au fost posibile datorită coordonatorilor programului, prof. Neagu Suzana Beatrice și prof. Zăloagă Ana-Maria, care au demonstrat un angajament excepțional în îndrumarea școlii spre succesul în inițiativele Eco-Școala. Ei au fost, cu siguranță, o sursă de inspirație pentru întreaga comunitate școlară.

Prin aceste premii, Colegiul Național „Roman-Vodă” se alătură unui grup select de școli care promovează educația ecologică și lucrează pentru un viitor mai sustenabil, arătând că educația nu se limitează doar la manualele școlare, ci poate avea un impact semnificativ asupra mediului și societății în ansamblu.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.