Dental Alliance

June 21, 2024

Pista PUMP TRACK din Roman: Un Succes al Bugetării Participative

0
YRY Residence

Go Padel Roman

În cadrul ediției 2023 a campaniei de bugetare participativă “Pentru Roman!”, proiectul “PUMP TRACK ROMAN” a primit un sprijin masiv din partea comunității, obținând nu mai puțin de 272 de voturi valide. Rezultatul acestui efort colectiv a fost incredibil, iar proiectul a devenit o realitate.

Pentru toți iubitorii de mișcare pe roți, pista modulară “PUMP TRACK ROMAN” este acum o sursă de bucurie și distracție. Aceasta a fost achiziționată și asamblată cu succes în Ștrandul Municipal, oferind o oportunitate pentru localnici de a se bucura de mișcare într-un mediu sigur și prietenos. Fie că sunteți pasionați de biciclete, role sau skateboard-uri, această pistă vă așteaptă.

Inițiatorii proiectului speră că pista “PUMP TRACK ROMAN” va aduce zâmbete pe fețele tuturor și va promova un stil de viață activ în comunitate. Este, de asemenea, o ocazie de a crea conexiuni între cei care împărtășesc aceeași pasiune pentru mișcare și sporturile pe roți.

Toți locuitorii din Roman sunt invitați să profite de această nouă resursă și să o folosească cu bucurie. Este important să se respecte regulamentul afișat pentru a asigura un mediu sigur și plin de distracție pentru toată lumea. Pista “PUMP TRACK ROMAN” este o dovadă a puterii comunității și a beneficiilor bugetării participative, aducând un plus semnificativ la calitatea vieții în acest oraș.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.