Dental Alliance
March 1, 2024

Colinde și Generozitate în Inima Spitalului SMU Roman

0
Carmangeria La Cimpoeșu

YRY Residence

Restaurant Portofino

Casa Căpraru

Cu sunetul cald al colindelor care a învăluit holurile Spitalului de Urgență (SMU) Roman, cadrelor medicale și pacienților internați li s-a adus o doză de bucurie în preajma sărbătorilor de Crăciun. Tradiția colindelor și a gesturilor caritabile a fost menținută cu devotament și emoție de către corul cadrelor medicale sub îndrumarea preotului capelan Albert Babiaș.

Cu inimile pline de generozitate, participanții la cor au reușit să strângă o sumă impresionantă de 10.588 lei în acest an. Această donație caritabilă a fost direcționată către Maria, o fetiță curajoasă care se confruntă cu tetrapareză spastică. Astfel, colindătorii de la SMU Roman au adus nu doar melodiile tradiționale de Crăciun, ci și o rază de speranță și sprijin pentru cei aflați în nevoie.

“Este o bucurie să putem aduce un zâmbet pe chipul celor aflați în suferință, și suntem mândri că putem contribui la ajutorarea unor copii precum Maria,” a declarat preotul capelan Albert Babiaș, liderul corului SMU Roman.

Glasul puternic al participanților și gestul frumos al strângerii de fonduri în scopuri caritabile reflectă umanitatea și dedicarea cadrelor medicale care își dedică zilnic timpul pentru a aduce alinare celor aflați în suferință.

În paralel cu această inițiativă emoționantă, elevii Liceului Teologic “Episcop Melchisedec” au adus și ei o contribuție la atmosfera festivă. Vocile lor cristaline au răsunat în sediul Administrativ al SMU Roman, aducând un strop de bucurie și emoție în rândul celor prezenți.

Cu aceste momente pline de căldură umană, Spitalul Militar de Urgență Roman a sărbătorit nu doar colindele tradiționale, ci și spiritul generos al comunității. Sărbători pline de bucurie și uniune în spiritul Crăciunului au fost transmise cu căldură tuturor celor implicați în această inițiativă, evidențiind importanța solidarității și sprijinului în comunitate.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.