Dental Alliance
March 2, 2024

Succesul Activității “Igiena Dentară” în Școlile din Cotu Vameș și Horia

0
Carmangeria La Cimpoeșu

YRY Residence

Restaurant Portofino

Casa Căpraru

Într-o atmosferă plină de entuziasm și învățare, peste 100 de copii din Școala Generală “Otilia Cazimir” din Cotu Vameș și Școala Generală “Carmen Sylva” din Horia au participat cu bucurie la o activitate educativă deosebită cu tema “Igiena Dentară”. Evenimentul a fost organizat în cadrul programului “Școala Altfel” și a adus împreună cadre didactice, asistente medicale școlare și specialiști din domeniul stomatologiei.

Sub îndrumarea echipei Dental Alliance, copiii au avut ocazia să învețe mai multe despre importanța igienei dentare și modul corect de îngrijire a dinților. Lecția a inclus informații privind tehnica de periaj adecvată, adoptarea unui regim alimentar sănătos și necesitatea programelor de prevenție și tratare a cariilor dentare.

Echipa de specialiști a fost formată din Dr. Oana Adina Minuț, Medic Specialist Pedodonție, Dr. Luca Maria, Medic Specialist Pedodonție, și Dr. Popescu Ștefan, Medic Specialist Protetică Dentară. Cu pasiune și dedicare, aceștia au împărtășit cunoștințele lor, răspunzând întrebărilor curioase ale copiilor și oferind sfaturi practice pentru menținerea sănătății orale.

“Suntem recunoscători pentru invitația făcută de Școala Generală ‘Otilia Cazimir’ și ‘Carmen Sylva’, precum și pentru participarea activă a copiilor la această activitate educativă. Este reconfortant să vedem atât de mulți tineri receptivi la informațiile privind igiena dentară și sănătatea orală”, a declarat un reprezentant al echipei Dental Alliance.

Mesajul transmis de specialiști a fost unul încurajator, subliniind importanța obiceiurilor sănătoase în îngrijirea dinților și necesitatea vizitelor regulate la medicul dentist pentru prevenirea problemelor dentare.

La finalul evenimentului, reprezentanții Dental Alliance au transmis sincere mulțumiri tuturor celor implicați, de la organizatori și cadre didactice până la copiii participanți, evidențiind receptivitatea acestora și dorința de a îmbrățișa un stil de viață sănătos.

Cu bucurie în suflet și emoție, Dental Alliance le-a urat copiilor sărbători fericite și multe zâmbete sănătoase alături de cei dragi. Astfel de evenimente educative contribuie la formarea unor obiceiuri pozitive în rândul copiilor, pregătindu-i pentru un viitor cu un zâmbet sănătos și strălucitor.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.