Dental Alliance
October 2, 2023

Competiție de tenis de masă, duminică 11 iunie 2023, la Sala Sporturilor din municipiul Roman

0
YRY Residence

Restaurant Portofino

Clubul Sportiv Municipal Roman, vă invită cu drag să participați la o competiție de tenis de masă, care va avea loc duminică, 11 iunie 2023, la Sala Sporturilor din municipiul Roman.
Competiția “Cupa 1 Iunie” este deschisă tuturor categoriilor de vârstă, iar împărțirea în probe se va face după cum urmează:
* Copii până la 10 ani (fete și băieți)
* Copii între 10-12 ani (fete și băieți)
* Copii între 13-14 ani (fete și băieți)
Probele înscrise în competiție sunt:
* Simplu băieți
* Simplu fete
* Dublu băieți
* Dublu fete
Pentru a vă înscrie, vă rugăm să îl contactați pe domnul profesor Gându Claudiu la numărul de telefon 0764974678 sau prin e-mail la adresa ganduclaudiu@icloud.com până la data de 10 iunie 2023, ora 16:00. În momentul înscrierii, vă rugăm să furnizați următoarele informații: numele, data nașterii și școala de proveniență ale sportivului.
Ne dorim ca această competiție de tenis de masă să fie una memorabilă și plină de bucurie pentru toți participanții. Așadar, vă așteptăm cu drag să luați parte la acest eveniment. Nu ratați oportunitatea de a vă demonstra talentul și pasiunea pentru tenisul de masă!

Urmăriți-ne pe Google News

Ca orice instituție media locală, și Roman24.ro supraviețuiește pe baza reclamelor afișate pe site, sau a contractelor publicitare. Alege să susții activitatea Roman24 printr-o donație folosind butonul de mai jos

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Share via
Copy link
Powered by Social Snap