Dental Alliance

June 16, 2024

Complexul Phoenix deschide Rezervările pentru Microrevelion 2024: O Petrecere Specială pentru Colegii de Muncă

0
YRY Residence

Go Padel Roman

Complexul Phoenix este bucuros să anunțe că a deschis lista de rezervări pentru petrecerea Microrevelion 2024! În acest final de an, aveți ocazia de a organiza cea mai frumoasă petrecere pentru colegii dvs. de muncă, într-un mediu festiv și primitor.

Complexul Phoenix s-a specializat în a oferi experiențe de neuitat și, de această dată, nu face excepție. Sărbătoarea Microrevelion 2024 vă promite distracție, mâncare delicioasă și momente pline de voie bună.

Pentru a vă încânta simțurile culinare, Complexul Phoenix vă propune un meniu bogat, care include două feluri de mâncare, aperitive și gustări calde, apă, suc, cafea și alune. Iar pentru cei care doresc ceva dulce, prăjituri și tort vor fi disponibile. Și pentru a înălța starea de spirit, puteți opta pentru băuturi alcoolice pentru a completa petrecerea.

Pretul pentru această experiență unică este de 160 lei per persoană, iar locurile sunt limitate, așa că vă încurajăm să faceți rezervări cât mai curând posibil. Nu ratați ocazia de a sărbători Microrevelion într-un cadru plăcut și relaxant, alături de colegii dvs. de muncă.

Pentru a vă asigura locul la petrecere, puteți face rezervări la numărul de telefon ☎️ 0752 033 813 ☎️.

Complexul Phoenix vă așteaptă cu brațele deschise pentru a face din Microrevelion 2024 o seară memorabilă pentru dvs. și colegii dvs. de muncă. Nu ratați această ocazie unică de a începe noul an într-un mod festiv și plin de voie bună.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.