Dental Alliance
December 4, 2023

Victoria Zdrobitoare a CSM Roman în Etapa a 9-a a Ligii a 4-a Seniori din Campionatul Județean de Fotbal Neamț

0
YRY Residence

Restaurant Portofino

Revelion Casa Chianti

Duminică, pe Stadionul Moldova, CSM Roman a oferit o demonstrație de forță în etapa a 9-a a Campionatului Județean de Fotbal Neamț, Liga a 4-a seniori, când a înfruntat AS Unirea Dulcești și a obținut o victorie categorică cu un scor incredibil de 15-0! Echipa locală a făcut senzație, iar marcatorii noștri au dat totul pe teren, arătând pasiunea și talentul care definesc acest colectiv.

Harbuzaru Ioan a fost fără îndoială eroul zilei, reușind să înscrie nu mai puțin de 5 goluri, contribuind semnificativ la victoria echipei sale. De asemenea, Țapu Cosmin a completat spectacolul cu 3 goluri impresionante, demonstrându-și calitățile remarcabile în atac. Popa Mădălin a adus și el o contribuție importantă cu 2 goluri de excepție, subliniindu-și abilitățile în fața porții adverse.

Tulbure Marius a adus contribuția sa cu 2 goluri înscrise, dovedindu-se a fi un element cheie în echipa CSM Roman. Nu au lipsit nici celelalte nume importante din echipă: Hodorogea George, Lupușoru Rareș și Blaj Cristian, fiecare cu câte un gol marcat, au asigurat că victoria va fi una zdrobitoare și că spectatorii prezenți pe Stadionul Moldova vor avea parte de un spectacol de neuitat.

Această victorie uriașă demonstrează dedicarea și abilitățile de excepție ale echipei CSM Roman, care, fără îndoială, se află într-o formă excelentă în acest sezon. Cu toate că au obținut o victorie răsunătoare, jucătorii și suporterii rămân cu picioarele pe pământ, conștienți că încă mai au multe provocări în față în acest sezon.

Echipa CSM Roman își continuă drumul spre succes, iar suporterii lor rămân o parte esențială a acestui succes. Ei sunt cei care oferă susținere necondiționată și motivează echipa să atingă performanțe remarcabile pe teren. Victoria cu 15-0 este o dovadă a muncii lor și a angajamentului echipei pentru a oferi rezultate extraordinare.

Pe măsură ce se apropie noi meciuri și provocări în Campionatul Județean de Fotbal Neamț, CSM Roman rămâne hotărât să-și păstreze forma excelentă și să continue să își impresioneze suporterii. Așteptăm cu nerăbdare să vedem ce rezervă viitorul pentru această echipă excepțională.

Urmăriți-ne pe Google News

Ca orice instituție media locală, și Roman24.ro supraviețuiește pe baza reclamelor afișate pe site, sau a contractelor publicitare. Alege să susții activitatea Roman24 printr-o donație folosind butonul de mai jos

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Share via
Copy link
Powered by Social Snap