Suplimente Alimentare Imunyze

COMUNICAT DE PRESĂ miercuri – 09 februarie 2022 PSD Roman caută soluții pentru rezolvarea problemei apei

Acoperisul1

Condor Resort
Consilierii Locali ai PSD Roman au depus marți un amendament la bugetul local prin care solicită să fie alocați bani din fondul de rezervă pentru Capitolul Canalizarea și tratarea Apelor Reziduale, ce vizează rețeaua de apă a municipiului.
Amendamentul depus de consilierii PSD Roman prevede ca din fondul de rezervă să fie alocată suma de 1 milion de lei, ceea ce ar face ca bugetul disponibil pentru Capitolul Canalizarea și tratarea Apelor Reziduale să fie de 1.945.000 lei.
Este un pas important pe care municipalitatea îl poate face pentru ca pierderile din rețea să fie oprite. Totul depinde acum de votul majorității din jurul PNL din Consiliul Local care poate decide dacă vrea să rezolve sau nu problema apei din municipiul Roman.
A venit vremea ca Primăria Roman să își asume răspunderea și să vină cu soluții pentru a rezolva problema apei din municipiu. Romașcanii trebuie să știe că problema apei din orașul nostru nu ține de APASERV (aflată în subordinea Consiliului Județean), ci de Primărie! APASERV asigură apa necesară, însă infrastructura (conductele de apă) se află în responsabilitatea Primăriei, cea care trebuie să asigure lucrările de întreținere a rețelei și de modernizare.
Soluția este la Primărie și la majoritatea din Consiliul Local. Sperăm că rațiunea și respectul față de locuitorii Romanului îi vor determina pe consilierii PNL și USR să voteze amendamentul PSD.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.