Dental Alliance

Laurentiu Leoreanu

Lucian Micu

Concertul Pianului Călător: Horia Mihail aduce o seară magică la Casa de Cultură a Sindicatelor Roman

0
YRY Residence

Restaurant Portofino

Go Padel Roman

Miercuri, 22 mai 2024, Casa de Cultură a Sindicatelor Roman găzduiește un eveniment muzical de excepție, cu îndrăgitul pianist Horia Mihail în centrul atenției. Concertul intitulat “Pianul Călător” promite să transporte publicul într-o călătorie sonoră memorabilă, îmbogățind sufletele cu armonii și emoții puternice.

Programat să înceapă la orele 19:00 în Sala Mare a Casei de Cultură a Sindicatelor Roman, evenimentul promite să fie o experiență unică pentru iubitorii de muzică clasică și nu numai. Horia Mihail, un nume de referință în lumea muzicii clasice, va interpreta lucrări remarcabile ale unor compozitori celebri, oferind publicului său ocazia de a se bucura de virtuozitatea și sensibilitatea sa artistică.

Pianistul Horia Mihail este recunoscut nu doar pentru abilitățile sale tehnice impresionante, ci și pentru interpretările sale pasionale și pline de profunzime emoțională. Concertul “Pianul Călător” promite să fie un regal pentru urechi, în care sunetele delicate și puternice ale pianului vor călători prin inimile și mințile ascultătorilor.

Cu o reputație solidă în lumea muzicii clasice și o carieră ce se întinde pe mai multe decenii, Horia Mihail aduce cu el o vastă experiență și o pasiune inepuizabilă pentru arta pianistică. Concertul său este așteptat cu nerăbdare de către publicul avizat, dar și de către cei care vor să descopere frumusețea și profunzimea muzicii clasice în interpretarea unui maestru al genului.

Biletele pentru acest eveniment special sunt disponibile la Casa de Cultură a Sindicatelor Roman sau online, iar organizatorii îi îndeamnă pe toți iubitorii de muzică să nu rateze această oportunitate de a fi martori la un spectacol de excepție. Astfel, în seara de 22 mai 2024, Casa de Cultură a Sindicatelor Roman va deveni gazda unei călătorii muzicale fascinante, sub îndrumarea talentatului și îndrăgitului pianist Horia Mihail.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.