Dental Alliance

Laurentiu Leoreanu

Lucian Micu

Lucian Micu: În timpul mandatului scurt pe care l-am avut la Primăria municipiului Roman, pe lângă proiectele mari de infrastructură, am tot căutat să transform zone părăsite în zone de agrement.

0
YRY Residence

Restaurant Portofino

Go Padel Roman

În timpul mandatului scurt pe care l-am avut la Primăria municipiului Roman, pe lângă proiectele mari de infrastructură, am tot căutat să transform zone părăsite în zone de agrement. Așa a luat viață Parcul Zăvoi, din fostul kartodrom, realizat cu bani europeni. În această zonă, unde deja era construit și Complexul Moldova, mi-am dorit să amenajez și faleza de pe malul Moldovei. Mi-a luat ceva timp să reușesc să obțin aprobările de la Apele Române pentru a realiza acest proiect, dar am reușit. Din păcate, demersurile mele nu au mai fost continuate.
Nu e nimic, fiecare cu viziunea lui. Cred în continuare că o astfel de faleză este binevenită și, pe proiectul pe care l-am gândit încă de acum cinci ani, am realizat o simulare făcută de un arhitect, care să ne ofere o imagine cât mai apropiată de realitatea a ceea ce îmi doresc să construiesc în această zonă, pentru noi toți.
Chiar dacă avem de realizat alei pietonale, piste pentru bicicliști, iluminat public, mobilier urban modern, tot avem nevoie de bani. Voi căuta soluții și, foarte impotant, cu Daniel Vasilică Harpa, președinte al Consiliului Județean, sunt sigur că până la finele primului meu mandat ne vom plimba și bucura de această zonă. Orice proiect pe care-l va avea Romanul va fi sprijinit de la județ, ceea ce ne va permită să dezvoltăm orașul într-un ritm cât mai accelerat.
Aștept să-mi spuneți dacă vă place proiectul pe care l-am gândit și care o să arate ca în imaginile din simularea din clip.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.