Dental Alliance

Laurentiu Leoreanu

Lucian Micu

Laurențiu Leoreanu: Eu cred că lucrul cel mai important din viața unui adult este zâmbetul copiilor. Și avem datoria să-i protejăm, să-i ocrotim, să le fim mereu aproape.

0
YRY Residence

Restaurant Portofino

Go Padel Roman

Roman. Acasă!
Eu cred că lucrul cel mai important din viața unui adult este zâmbetul copiilor. Și avem datoria să-i protejăm, să-i ocrotim, să le fim mereu aproape. Să-i motivăm, să le spunem că fac bine. Și să facem toate acestea nu doar în familiile noastre, ci și în comunitate.
Acestea au fost resorturile care m-au determinat, în 2012, să înființez „Casa Copiilor”. Am accesat atunci un important proiect guvernamental, un proiect-pilot. Doar două obiective puteau fi finanțate. Unul l-a luat Brașovul, un oraș mare, puternic. Pe celălalt am reușit să-l aduc la Roman! Nu a fost deloc ușor, multe orașe mai mari ca al nostru îl voiau. Dar am trecut peste toate barierele și, ca de atâtea alte ori, am reușit!
Și timpul a arătat că am avut dreptate. Un loc pentru prichindeii care poate au mai puțin noroc, dar care nu trebuie abandonați, ci îndrumați. Mulți dintre ei au părinții plecați departe de Roman, dar sunt mai liniștiți când știu că ai lor copii sunt pe mâini bune, aici, Acasă! „Casa Copiilor” este locul în care le asigurăm constant activități educative și recreative, consiliere pentru orientarea școlară și profesională, îndrumare permanentă.
Așa trebuie să funcționeze lucrurile într-o comunitate prietenoasă. Cu grijă, afecțiune și dăruire.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.