September 18, 2021

Conducerea Spitalului Municipal de Urgență Roman a solicitat un elicopter SMURD pentru a transporta victima (adolescenta de 15 ani) accidentului din Gara CFR Roman la un spital din județul Iași

În această dimineață, prin apel la 112, pompierii au fost solicitați să intervină pentru salvarea unor persoane aflate pe un tren în Gara Roman. 3 adolescente s-au urcat pe un tren de marfă.
La locul solicitării s-au deplasat două echipaje de pompieri cu o autospecială de stingere și o ambulanță SMURD din cadrul Detașamentului Roman și un echipaj cu ambulanță de la SAJ Roman. Până la sosirea forțelor de intervenție, persoanele au fost degajate de pe trenul de marfă pe care se aflau. ”Toate cele trei persoane sunt asistate de către echipajele medicale aflate la fața locului, 2 dintre acestea prezentând arsuri. Cele trei fete sunt conștiente și cooperante. O adolescentă de 15 ani prezintă arsuri la membrele drepte ( superior si inferior), fiind asistată de către echipajul SAJ, o adolescentă de 14 ani prezintă arsuri pe haine, iar a treia persoană de 13 ani nu prezintă arsuri sau alte efecte”, a precizat Irina Popa, purtător de cuvânt I.S.U. Neamț.

ȘtiiCă?

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.