Dental Alliance
August 8, 2022

Minoră din Dulcești dată dispărută

Acoperisul1

AMF-Bruns

Complexul Tineretului Horia

Petrodan Construction

Astăzi, 8 august, în jurul orei 08.30, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Dulcești au fost sesizați de către un bărbat de 37 de ani, din Dulcești, cu privire la faptul că fiica sa, GHIMICI IONELA – DENISIA, în vârstă de 14 ani, a părăsit în mod voluntar domiciliul la data de 8 august 2021, în jurul orei 00.00 și nu a mai revenit până în prezent.

Din verificările efectuate de polițiști a reieșit că minora locuiește doar cu bunica sa, părinții acesteia fiind plecați la muncă în străinătate.

Semnalmente: înălţime – 1,61 metri, greutate – 58 de kilograme, ochi căprui, păr șaten, lung, constituție atletică. Ca semne particulare, minora prezintă unghia deformată la degetul inelar de la mâna dreaptă și mai multe cicatrici pe antrebrațul stâng.

La momentul dispariției, aceasta era îmbrăcată cu un hanorac negru cu glugă, având în partea din față o inscripție albă, pantaloni tip jeans negri, fiind încălțată cu adidași negri cu roșu.

Polițiștii au efectuat verificări pe raza localității de domiciliu și în locurile cunoscute ca fiind frecventate de aceasta, în continuare fiind desfășurate activități specifice în vederea depistării minorei.

Orice persoană care poate oferi informaţii ce pot conduce la depistarea persoanei căutate, este rugată să apeleze Serviciul Unic 112 ori să anunţe cea mai apropiată unitate de poliție

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.