Dental Alliance
September 25, 2023

Controale efectuate de polițiștii nemțeni. S-au aplicat zeci de amenzi contravenționale

0
YRY Residence

Restaurant Portofino

La data de 19 iulie a.c., în interval orar 10:00-12:00, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Săbăoani, împreună cu polițiștii Biroului Rutier Roman au acționat privind prevenirea și combaterea criminalității stradale, a faptelor cu violență, prevenirea și combaterea faptelor care aduc atingere siguranței traficului rutier, pe raza Secției de Politie Rurală Săbăoani. Pentru abaterile constatate, polițiștii au aplicat 14 sancțiuni contravenționale, fiind legitimate peste 40 de persoane și verificate peste 30 de autovehicule. Totodată, conducătorii auto au fost testați alcoolscopic.

***

La aceeași dată, în intervalul orar 19:00-21:00, polițiștii din cadrul Poliției municipiului Roman, alături de jandarmii din cadrul Inspectoratului Județean de Jandarmi Neamț au acționat în municipiul Roman, în zona barurilor , cluburilor, sălilor de joc şi în alte zone cu potențial criminogen în vederea prevenirii şi combaterii faptelor antisociale comise cu violenţă. Polițiștii au aplicat 20 de sancțiuni contravenționale, în cuantum de 5.060 lei.

Urmăriți-ne pe Google News

Ca orice instituție media locală, și Roman24.ro supraviețuiește pe baza reclamelor afișate pe site, sau a contractelor publicitare. Alege să susții activitatea Roman24 printr-o donație folosind butonul de mai jos

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Share via
Copy link
Powered by Social Snap