January 19, 2021

Cristina Sarafim din Ion Creangă a făcut senzație la „Chefi la cuțite” cu dezvăluirile sale despre struți: „A zis că sunt curcani altoiți”

Cristina Sarafim a venit la emisiunea „Chefi la cuțite”, după ce soțul a înscris-o în competiție, ca să-i facă o surpriză!

În timp ce a pregătit o rețetă inedită pe bază de carne de struț, concurenta de la „Chefi la cuțite” a povestit faptul că este la a a doua căsătorie. La scurt timp după ce a divorțat, aceasta și-a cunoscut actualul soț, chiar în aeroportul din Bacău.

 

Cristina Sarafim a făcut senzație la „Chefi la cuțite”

Cei doi trăiesc în prezent o frumoasă poveste de dragoste. După ce au locuit în Italia o vreme, dar apoi au venit în România, acasă.

„Când ne-am întors din Italia am decis să deschidem o afacere și ne-am oprit la struți. Am luat prima data 25 de pui, pe care i-am lăsat în prima zi la mama soacră. Și nu știa ce am luat și ne-a întrebat soacra ce curcani altoiți ne-am luat noi aici. Am vrut să facem o fermă de struți, dar acum avem două familii, strict pentru noi.

Carnea de strut e dietetică, nu conține colesterol, e recomandată mai ales pentru copii. I-am adaptat pe struți la condițiile noastre de viață, la mediul de aici”, a dezvăluit concurenta, în timp ce a pregătit o super rețetă de pulpă de strut cu piure.

Ajunsă în fața celor trei chefi, Cristina Sarafim a explicat cât costă un ou de struț, dar și ce producție are în fiecare an. Am aflat detalii incredibile despre struți, iar chefii i-au pus fel și fel de întrebări.

Totuși, la final, pentru preparatul gătit la „Chefi la cuțite”, concurenta a primit toate cele trei voturi, semn că are tot ceea ce îi trebuie pentru a merge mai departe în competiție.

ȘtiiCă?

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.