Este vorba de Ana Miriam de Sousa, o jucătoare de origine portugheză, născută în 23 aprilie 1985, în Lisabona. Ana Miriam este o jucătoare de talie internațională care joacă fundaș.

Ana de Sousa a jucat pentru clubul francez „Le Havre AC Handbal” în perioada 2011-2015, perioadă în care Le Havre a devenit una dintre cele mai bune echipe din campionatul Franței care a câștigat Cupa Challenge, în 2012.

Ana de Sousa a plecat de la clubul Le Havre, în vara anului 2015, la clubul Chambray, o echipă de divizia a doua. (sursa: romanulfinanciar.ro)

 

Primarul municipiului Roman spunea luni, 12 iunie, că urmează să anunțe o surpriză; perfectarea unui contract cu o jucătoare de talie internațională.

„Suntem în discuții cu o jucătoare de talie internațională pe care o vom aduce la Roman. Echipa este construită în proporție de 95% în acest moment. În privința jucătoarelor noi care au semnat, e vorba despre Ana Maria Simion, extremă dreaptă, și pivotul Alexandra Iovănescu”, a precizat Lucian Micu, primarul municipiului Roman.