Dental Alliance

July 16, 2024

CSM Roman a fost reprezentat cu succes la Turneul de tenis “Trofeul Profesor Mirea Nicolae”, desfășurat la Brăila, în perioada 6-7 Mai!

0
YRY Residence

Go Padel Roman

În cadrul turneului, la categoria 10 ani masculin, sportivul nostru, Clapa Rareș, a reușit să se claseze pe locul 3 atât la simplu, cât și la dublu. Rareș a avut un parcurs impresionant, câștigând meciul din sferturile de finală cu scorul de 5-3/1-4/17-15 în tiebreak-ul decisiv.
În semifinale, a avut un adversar redutabil, reușind să-l învingă cu scorul de 5-4(5)/ 4-2. Cu toate acestea, performanța sa deosebită în turneu nu s-a oprit aici, deoarece a reușit să obțină locul 3 la proba de dublu, împreună cu Robert Vainberg din Republica Moldova.
Rareș a demonstrat un joc deosebit și o rezistență bună în timpul turneului de tenis “Trofeul Profesor Mirea Nicolae” din Brăila, cu atât mai mult, cu cât, a trebuit să concureze cu alți sportivi talentați și cu experiență în teren.
Îl felicităm pentru performanța sa și ne bucurăm pentru că a reprezentat cu mândrie CSM Roman în cadrul acestui turneu de tenis!

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.