Dental Alliance

Weekend-ul care tocmai s-a încheiat a fost unul plin de activități.

0
YRY Residence

Sâmbătă dimineața am fost prezent la o amplă acțiune de salubrizare organizată de colegii de la Biroul monitorizare mediu din cadrul Primăriei Municipiului Roman, împreună cu profesorii și elevii din unitățile de învățământ. M-am alăturat acestei inițiative lăudabile pentru comunitatea noastră, care și-a propus să aducă un suflu nou, mai multă curățenie și igienă în oraș. Au participat 228 de persoane și au fost strânse peste 1000 de kg de deșeuri, aruncate iresponsabil.
De asemenea, am participat alături de domnul deputat Laurențiu Dan Leoreanu la deschiderea concursului de matematică “Alfa și Omega”, găzduit de Colegiul Tehnic „Petru Poni” – o tradiție începută în anul 2002. Concursul a atras elevi din toată țara și a fost un prilej excelent pentru tinerii pasionați de matematică să își testeze abilitățile și cunoștințele în această disciplină.
Duminică dimineața, am participat la slujba de hram a Bisericii „Fericitul Ieremia Valahul”. A fost o ocazie specială de unitate în rugăciune. În aceeași zi s-a desfășurat și turul ciclist organizat de MTB cu sprijinul Primăriei Municipiului Roman. Mă bucur că a fost un eveniment reușit, care a atras atât cicliști experimentați, cât și amatori care doreau să petreacă timp în aer liber.
Romanul vibrează prin activități frumoase, care ne bucură sufletul și subliniază unitatea comunității, privind cu speranță spre viitor, astfel de acțiuni fiind motorul unui oraș european!

Urmăriți-ne pe Google News

Ca orice instituție media locală, și Roman24.ro supraviețuiește pe baza reclamelor afișate pe site, sau a contractelor publicitare. Alege să susții activitatea Roman24 printr-o donație folosind butonul de mai jos

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Share via
Copy link
Powered by Social Snap