Dental Alliance
November 28, 2023

CSM Roman a obținut o victorie zdrobitoare împotriva echipei ASF Girov!

0
YRY Residence

Restaurant Portofino

Revelion Casa Chianti

Echipa Romanului a dominat jocul încă de la început, reușind să înscrie primul gol în minutul 5 prin atacantul Cosmin Țapu. De la acel moment, jocul a fost complet în favoarea echipei gazdă, care a început să marcheze gol după gol. Atacantul Cosmin Țapu a marcat 4 goluri, devenind “eroul” meciului pentru CSM Roman. Alți jucători care au reușit să înscrie au fost Tămășanu Adrian – 3 goluri, Stoica Narcis – 2 goluri, Peșiți Cătălin, Popa Mădălin, Bălan Daniel și Isciuc Silviu.
Pe de altă parte, echipa oaspete a avut o performanță sub așteptări, neputând să pună probleme defensivei echipei CSM Roman. În ciuda eforturilor depuse, portarul echipei nu a reușit să împiedice valul de goluri al romașcanilor.
Antrenorul echipei CSM Roman, Gabriel Țapu a declarat că este foarte mulțumit de performanța jucătorilor săi și că acesta este un pas important în îndeplinirea obiectivelor echipei în acest sezon.
În urma acestei victorii, CSM Roman se află pe locul 4 în clasamentul Ligii a IV-a.
Următorul meci este programat duminică, 2 Aprilie, în deplasare la Unirea Tămășeni.

Urmăriți-ne pe Google News

Ca orice instituție media locală, și Roman24.ro supraviețuiește pe baza reclamelor afișate pe site, sau a contractelor publicitare. Alege să susții activitatea Roman24 printr-o donație folosind butonul de mai jos

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Share via
Copy link
Powered by Social Snap