Dental Alliance
November 28, 2023

OMV Petrom va plăti taxa de solidaritate, așa cum era normal de la bun început!

0
YRY Residence

Restaurant Portofino

Revelion Casa Chianti

Am corectat în plenul Camerei Deputaților o eroare care făcea ca taxa de solidaritate să fie evitată chiar de acele companii care au făcut profituri excesive în criza energetică.
Soluția a venit de la parlamentarii PNL care au eliminat aplicarea dezechilibrată a Regulamentului European prin forma inițială a ordonanței. De acum nu se vor mai face diferențe între companiile care au un model de afacere constituit dintr-un singur cod CAEN și cele care derulează mai multe activități, pe coduri CAEN multiple. Astfel, sunt introduse prețurile produselor energetice respective pe care contribuabilul le-a produs și apoi vândut în anii fiscali 2022 și 2023.
Mă bucur că am reușit să corectăm o situație injustă, care a revoltat, pe bună dreptate, românii care știu foarte bine cum au strâns cureaua în această lungă criză energetică. Le-am înțeles revolta atunci când OMV Petrom a spus că nu va plăti taxa de solidaritate, nu pentru că nu au profituri excesive pe baza crizei și a creșterii artificiale a prețurilor, ci pentru că nu se încadrează în prevederile ordonanței de la Finanțe. Ei, acum se încadrează, am avut noi grijă la Camera Deputaților : am votat și am rezolvat, pentru că ROMÂNII CONTEAZĂ!!!

Urmăriți-ne pe Google News

Ca orice instituție media locală, și Roman24.ro supraviețuiește pe baza reclamelor afișate pe site, sau a contractelor publicitare. Alege să susții activitatea Roman24 printr-o donație folosind butonul de mai jos

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Share via
Copy link
Powered by Social Snap