Dental Alliance

July 23, 2024

(Video) Start Carieră, un proiect susținut de AMF-Bruns România SRL

0
YRY Residence

Go Padel Roman

La invitația directorului general AMF-Bruns România SRL, Nicolae Lucian Slavnea, un grup de șase elevi ai Colegiului Tehnic Miron Costin din Roman, a făcut o vizită la sediul fabricii din Roman.

”Noi am început să fim alături de comunitatea romașcană și, în special, de tineri, anul trecut la Gala Excelenței în Educație și am păstrat și pentru anul acesta același tipar. Ne plac tinerii și încercăm să ne implicăm în proiecte cât mai interesante, pe care tinerii romașcani le organizează în municipiul Roman” – Nicolae Slavnea, directorul general AMF-Bruns România SRL.

Start Carieră, înseamnă un proiect care se va desfășura pe parcursul a cinci zile și în care șase elevi de la Colegiul Tehnic Miron Costin vor veni la sediul AMF-Bruns România SRL, unde le vor fi prezentate fabrica, activitatea acesteia, resursele folosite în procesul de producție, rolul departamentelor și, mai ales modul în care se desfășoară interacțiunile dintre acestea. Cei șase elevi selectați sunt: Ciobanu Petronela Patrisia; Radauceanu Simona Elena; Dănilă Mihai Andrei; Butnaru Matilda Anastasia; Lita Ionela Iasmina; Morosanu Marian Ioan. Cadrele didactice implicate în acest proiect sunt: Prof. Stafie Corina Elena- inițiator proiect; Prof. Buciumanu Paraschiva- director; Prof. Carpusor Crina Gabriela; Prof. Dascalita Ina

Proiectele în care ne implicăm alături de tinerii romașcani, sunt concepute și să încurajeze interacțiunile reale, între oameni, ca echipă, nu doar să îi învețe pe tineri cum să facă față provocărilor viitorului”, a mai declarat Nicolae Lucian Slavnea, directorul general al AMF-Bruns România SRL.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.