Dental Alliance
March 4, 2024

Holurile Spitalului Municipal de Urgentă Roman au fost modernizate prin montarea covoarelor cauciucate – tip TARKETT.

0
Carmangeria La Cimpoeșu

YRY Residence

Restaurant Portofino

Casa Căpraru

Covorul caucicat este un material textil rezistent la uzură, la foc și la acțiunea agenților chimici. Acesta are și proprietăți antistatice și antibacteriene, fiind potrivit pentru zonele cu trafic intens și cu risc de contaminare. Tarkett-ul a fost ales pentru a îmbunătăți aspectul și confortul holurilor principale de pe fiecare etaj din cadrul spitalului.
Procesul de montare a constat în pregătirea suprafeței, aplicarea adezivului, fixarea covorului și finisarea marginilor. Montarea TARKETT-ului a durat aproximativ o saptamana, a fost realizată de o echipă de specialiști, cu respectarea tuturor normelor de siguranță și calitate și nu a afectat activitatea spitalului.
De asemenea, pe căile principale de acces din interiorul spitalului (zona ambulatoriilor-parter, zona CPU) au fost montate marcaje tactile galbene, benefice pentru ghidarea deplasării persoanelor cu deficiențe de vedere.
Toate aceste modernizări ajută la creșterea siguranței pacienților, angajaților, aparținătorilor și vizitatorilor spitalului romașcan.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.