Dental Alliance
September 25, 2023

CSM ROMAN DOMINĂ CAMPIONATELE NAȚIONALE DE POWERLIFTING!

0
YRY Residence

Restaurant Portofino

Ce performanță extraordinară a avut secția noastră de Powerlifting la Campionatele Naționale de Powerlifting echipat și clasic desfășurate în Cluj-Napoca în perioada 6-11 iunie! Echipa noastră, formată din șase sportivi, și-a demonstrat forța incredibilă, determinarea și abilitățile, aducând acasă o colecție impresionantă de medalii și două cupe prestigioase. Iată rezultatele excepționale obținute:
Categorie echipat:
1️⃣ Dascălu Alexandru, în categoria 83kg seniori, a arătat o performanță remarcabilă și a obținut o medalie de argint și două medalii de bronz.
2️⃣ Stănescu Dan, în categoria 66kg, s-a dovedit a fi o forță de neoprit. Nu numai că a câștigat patru medalii de aur la Master 2, dar a obținut și patru medalii de bronz la categoria seniori.
3️⃣ Bandol Cătălin, în categoria 93kg, a câștigat patru medalii de aur la Master 2 și a obținut locul 3 la Open Master 2.
Categorie clasică:
1️⃣ Stănescu Dan, în categoria 66kg, a obținut patru medalii de aur la Master 2, o medalie de argint la seniori și locul 3 la Open Master 2.
2️⃣ Bandol Cătălin, în categoria 93kg, a câștigat patru medalii de aur la Master 2 și a obținut locul 2 la Open Master 2.
În plus, alți sportivi din echipă s-au remarcat prin performanțele lor remarcabile:
4️⃣ Paraschiv George, în categoria 74kg, a obținut patru medalii de aur la juniori 1 în competiția echipată și două medalii de bronz în competiția clasică.
5️⃣ Savu Ianis, în categoria 53kg, a câștigat patru medalii de aur la juniori 2 în competiția echipată și patru medalii de bronz în competiția clasică.
6️⃣ Novac Alexandru, în categoria 74kg, a obținut o medalie de aur și trei medalii de argint la juniori 2 în competiția echipată.
La finalul Campionatului Național echipat și clasic, secția Clubului Sportiv Municipal Roman a strâns un total de 42 de medalii, dintre care 25 de aur, 5 de argint și 12 de bronz, demonstrând astfel implicarea noastră în acest sport de mare intensitate. Felicitări echipei de Powerlifting pentru aceste rezultate excepționale și pentru promovarea performanței sportive la nivel național! Înainte CSM ROMAN! 💪🏆

Urmăriți-ne pe Google News

Ca orice instituție media locală, și Roman24.ro supraviețuiește pe baza reclamelor afișate pe site, sau a contractelor publicitare. Alege să susții activitatea Roman24 printr-o donație folosind butonul de mai jos

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Share via
Copy link
Powered by Social Snap