Dental Alliance
September 25, 2023

CSM Roman domină la Trofeul Viitorilor Campioni cu performanțe remarcabile

0
YRY Residence

Restaurant Portofino

CSM Roman a strălucit în perioada 22-24 iulie la Trofeul Viitorilor Campioni, demonstrând încă o dată talentul și determinarea sportivilor săi. Echipa a obținut rezultate impresionante în cadrul acestei noi competiții, întruchipând unitatea și pasiunea clubului pentru sport.

Printre cei mai strălucitori sportivi se numără:

🥇 Clapa Rareș, 10 ani, a cucerit podiumul, clasându-se pe primul loc în categoria sa. Performanța sa excelentă și mândria cu care a urcat pe treapta cea mai înaltă au fost remarcate de toți cei prezenți.

🥇 Loghin Delia, 16 ani, a fost o prezență dominantă în competiție, impunându-se cu grație în categoria sa de vârstă. Ascensiunea ei pe treapta podiumului a fost una plină de încredere și determinare.

🥉 Tudor Theodor, în vârstă de 16 ani, a demonstrat că perseverența și dedicarea sunt calități esențiale pentru succesul în tenisul de câmp. Eforturile lui i-au adus locul trei pe podium.

Clubul CSM Roman se mândrește cu performanțele sportivilor săi și îi felicită pentru munca depusă și rezultatele obținute la această competiție importantă. Succesele lor sunt simboluri ale unității și pasiunii pe care clubul o cultivă în rândul tinerelor talente.

Mulțumirile speciale se îndreaptă către antrenori și părinți, care au fost alături de sportivi pe tot parcursul competiției, oferind sprijinul și încurajarea necesare pentru a-i ajuta să performeze la cel mai înalt nivel.

Echipa CSM Roman promite să continue susținerea și îndrumarea talentelor sale, inspirând și fiind o sursă de mândrie pentru întreaga comunitate sportivă. Felicitări tuturor celor implicați în acest succes remarcabil! 🌟

Urmăriți-ne pe Google News

Ca orice instituție media locală, și Roman24.ro supraviețuiește pe baza reclamelor afișate pe site, sau a contractelor publicitare. Alege să susții activitatea Roman24 printr-o donație folosind butonul de mai jos

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Share via
Copy link
Powered by Social Snap