Dental Alliance
October 2, 2023

Femeie din Neamț dată dispărută

0
YRY Residence

Restaurant Portofino

La data de 24 iulie a.c., polițiștii din cadrul Poliției municipiului Piatra-Neamț au fost sesizați de către un bărbat, în vârstă de 52 de ani, cu privire la faptul că, la data de 22 iulie a.c., că mama sa LUPU ELENA, în vârstă de 75 de ani, din Piatra-Neamț ar fi părăsit în mod voluntar domiciliul unde locuia singură și nu a mai revenit până în prezent.

Semnalmente: înălțime – 1.60 m,  greutate –75 de kilograme, păr grizonat, tuns scurt, ochi căprui.

La momentul dispariției aceasta era îmbrăcată cu o geacă de fâș de culoare închisă, bluză de trening de culoare vișiniu, tricou cu dungi orizontale de culoare alb-verde/gri, pantaloni tip jeans de culoare albastru, fiind încălțată cu pantofi sport tip gheată de culoare gri.

Polițiștii au efectuat verificări pe raza municipiului Piatra-Neamț și în locurile cunoscute ca fiind frecventate de aceasta, în continuare fiind desfășurate activități specifice în vederea depistării acesteia.

Orice persoană care poate oferi informații ce pot conduce la depistarea persoanei căutate, este rugată să apeleze Serviciul Unic 112 ori să anunțe cea mai apropiată unitate de poliție!

Urmăriți-ne pe Google News

Ca orice instituție media locală, și Roman24.ro supraviețuiește pe baza reclamelor afișate pe site, sau a contractelor publicitare. Alege să susții activitatea Roman24 printr-o donație folosind butonul de mai jos

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Share via
Copy link
Powered by Social Snap