Dental Alliance
December 4, 2023

“CSM Roman Domină Terenul: Victoria Zdrobitoare în Etapa a XI-a a Campionatului Județean de Fotbal – Liga a IV-a”

0
YRY Residence

Restaurant Portofino

Revelion Casa Chianti

Duminică, 12 noiembrie, CSM Roman a oferit o reprezentație remarcabilă în etapa a XI-a a Campionatului Județean de Fotbal – Liga a IV-a, într-un meci desfășurat pe teren propriu, pe stadionul Moldova.

Meciul împotriva echipei A.S. Voința Dochia a fost un adevărat festin fotbalistic, marcând o victorie categorică pentru CSM Roman, cu un scor final impresionant de 16 – 0 (la pauză 8-0). Fiecare gol a fost o dovadă a determinării și calităților excepționale ale echipei locale, care și-a dominat cu autoritate adversarii.

Spectacolul pe teren a fost condus de către atacantul de excepție, Cosmin Țapu, care a demonstrat un adevărat festin fotbalistic marcând nu mai puțin de 9 goluri! Performanța sa incredibilă a fost notată în minutele: 4, 23, 27, 35, 40, 50, 55, 62 și 65, arătând o varietate de abilități și determinare.

Marius Tulbure a contribuit, de asemenea, la victorie cu două goluri în minutele 11 și 20, consolidând avantajul echipei. Mădălin Popa, Ion Harbuzaru, Cătălin Gafița, Silviu Isciuc și Relu Grigore au adăugat fiecare câte un gol, contribuind decisiv la succesul final.

Echipa CSM Roman și antrenorii merită felicitări pentru munca lor asiduă și pentru demonstrația de profesionalism pe teren. Victoria zdrobitoare nu este doar un rezultat, ci și o confirmare a dedicării și abilităților acestui colectiv remarcabil.

Felicitări din partea comunității pentru această performanță senzațională și așteptăm cu nerăbdare să vedem ce urmează pentru CSM Roman în continuarea competiției! 👏⚽🏆

Urmăriți-ne pe Google News

Ca orice instituție media locală, și Roman24.ro supraviețuiește pe baza reclamelor afișate pe site, sau a contractelor publicitare. Alege să susții activitatea Roman24 printr-o donație folosind butonul de mai jos





Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Share via
Copy link
Powered by Social Snap