Dental Alliance

July 23, 2024

CSM Roman impresionează la Campionatul Național de Înot pentru copii, Pitești 2024!

0
YRY Residence

Go Padel Roman

Pitești, 30 iunie 2024 – În perioada 29-30 iunie, Bazinul Olimpic din Pitești a fost gazda Campionatului Național de Înot pentru copii de 11 ani, un eveniment organizat de Federația Română de Natație și Pentatlon Modern. Competiția a reunit cei mai talentați înotători din țară, selecționați după performanțele obținute în etapele regionale.

În total, 162 de sportivi de la 52 de cluburi au participat la această competiție, creând un spectacol memorabil într-o atmosferă încărcată de energie, empatie și emoție.

Performanțe remarcabile pentru CSM Roman

Clubul Sportiv Municipal Roman a fost reprezentat de Voicu Ștefan Cristian, un tânăr înotător ambițios și talentat, pregătit de antrenorii Moldovanu Costin Rareș și Rotariu Norbert. Ștefan a concurat în șase probe, demonstrând o evoluție impresionantă și stabilind recorduri personale în probele de 200m mixt, 100m spate, 100m bras și 100m liber.

Prin aceste performanțe, Ștefan și-a atins obiectivele propuse: lupta cu cronometrul și clasarea în primele 20-24 locuri pe țară. Efortul și dedicarea sa au fost răsplătite cu rezultate remarcabile, reprezentând cu mândrie Clubul Sportiv Municipal Roman, orașul Roman și județul Neamț.

Mulțumiri și felicitări

Felicitări, Ștefan, pentru performanțele tale extraordinare și pentru efortul de care ai dat dovadă! Continuă să te antrenezi cu aceeași pasiune și determinare. Mulțumiri speciale antrenorilor Moldovanu Costin Rareș și Rotariu Norbert pentru dedicarea și profesionalismul lor, care au contribuit esențial la aceste rezultate remarcabile.

CSM Roman demonstrează încă o dată că, prin muncă și determinare, performanțele nu întârzie să apară. Să ne bucurăm de aceste realizări și să privim cu încredere către viitoarele competiții!

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.