Dental Alliance

July 24, 2024

CSM Roman la Festivalul Internațional al Șahului în Școală!

0
YRY Residence

Go Padel Roman

Suntem mândri să vă anunțăm că am participat la Festivalul Internațional al Șahului în Școală, desfășurat la Ploiești în perioada 3-9 iulie. Evenimentul a fost organizat de Federația Internațională de Șah și Federația Mondială a Șahului în Școală și a reunit peste 300 de șahiști talentați din 8 țări.
Echipa noastră a concurat atât individual, cât și pe echipe, reușind să obțină rezultate foarte bune în competiție. Performanțele sportivilor noștri sunt următoarele:
🏆 Țugui Ayline (8 ani) – Locul 1 în clasamentul general pentru fete sub 12 ani (7 victorii din 7 partide) – o adevărată campioană!
🥈 Gemenele Țugui Yasmine și Țugui Ayline – Locul 2 în clasamentul general pentru echipele de fete sub 12 ani – un tandem extraordinar!
🏅 Ianis Vieriu (7 ani) – Locul 4 în turneul de șah blitz – o performanță excelentă!
🥈 Țugui Ayline – Locul 2 în turneul de șah blitz – o reușită demnă de admirat!
De asemenea, vrem să felicităm pe această cale și pe sportivii noștri Bodea Constantin (3 puncte), Otic David (4 puncte) și Otic Mateo (5 puncte), care au concurat pentru prima dată la o astfel de competiție de anvergură. Punctele obținute reprezintă un real progres și suntem mândri de evoluția lor!
Felicitări tuturor sportivilor noștri și mult succes în competițiile viitoare! 🎉👏
Sursa CSM Roman

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.