Dental Alliance

CSM ROMAN participă în aceste zile la turneul final de promovare în Liga Națională

0
YRY Residence

CSM ROMAN participă în aceste zile la turneul final de promovare în Liga Națională, care se desfășoară la Brașov. La această competiție participă câștigătoarele celor trei serii din Divizia A, precum și echipele clasate pe poziția secundă, plus cele mai bune două locuri 3.
Întâlnirea cu CSM Deva, de vineri, 12 mai, s-a dovedit a fi o provocare dificilă, în care CSM ROMAN a demonstrat un joc solid și o determinare puternică pe teren. Din păcate, Deva a reușit să înscrie cu 6 goluri în plus, în poarta noastră, iar rezultatul final a fost 29-23.
Astăzi, 13 mai, fetele noastre au reușit să conducă în prima repriză, în meciul cu CSM Iași, având la pauză un avantaj de 2 goluri (12 – 10). Adversarele de la CSM Iași au recuperat însă, în ciuda eforturilor depuse, câștigând în minutul 60, cu scorul de 27 la 21.
Competiția continuă cu partida dintre CSU Cluj-Napoca și CSM Unirea Slobozia, iar CSM ROMAN va juca mâine (duminică) împotriva echipei învinse. Suntem hotărâți să ne continuăm evoluția și să luptăm în acest turneu de mare anduranță!

Urmăriți-ne pe Google News

Ca orice instituție media locală, și Roman24.ro supraviețuiește pe baza reclamelor afișate pe site, sau a contractelor publicitare. Alege să susții activitatea Roman24 printr-o donație folosind butonul de mai jos

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Share via
Copy link
Powered by Social Snap