Dental Alliance

Municipiul Roman a primit Eticheta Europeană pentru Excelență în Buna Guvernare

0
YRY Residence

Municipiul Roman a primit Eticheta Europeană pentru Excelență în Buna Guvernare – o recunoaștere importantă a eforturilor depuse de către toți colegii pentru îndeplinirea standardelor internaționale de bune practici!
Eticheta Europeană pentru Excelență în Buna Guvernare (ELoGE) este un program inițiat de Consiliul Europei, care urmărește să încurajeze dezvoltarea de sisteme locale de guvernare bazate pe principii solide și să recunoască autoritățile publice locale care demonstrează un angajament puternic față de buna guvernare.
Această distincție pe care am ridicat-o ieri, 11 mai, de la sediul Guvernului României, nu numai că recunoaște eforturile depuse de către municipalitatea din Roman, dar cred că reprezintă și un impuls puternic pentru continuarea acestor eforturi în oferirea serviciilor publice de cea mai înaltă calitate.
Evaluarea s-a bazat pe un set de 12 principii ale bunei guvernări, care au fost stabilite de către Consiliul Europei și care includ participarea cetățenilor, transparența și deschiderea, eficiența, managementul financiar solid, statul de drept, comportamentul etic și multe altele.
Municipiul Roman a întrunit cel mai mare punctaj la nivel național, ceea ce înseamnă că a demonstrat o angajare puternică față de bunele practici de guvernare și că a implementat cu succes o serie de măsuri care urmăresc îmbunătățirea serviciilor publice și a vieții cetățenilor.
Obținerea acestei recunoașteri internaționale prin intermediul programului ELoGE, reprezintă rezultatul unui efort comun, motiv pentru care doresc să le mulțumesc tuturor colegilor, care s-au implicat în construcția unei administrații performante.

Urmăriți-ne pe Google News

Ca orice instituție media locală, și Roman24.ro supraviețuiește pe baza reclamelor afișate pe site, sau a contractelor publicitare. Alege să susții activitatea Roman24 printr-o donație folosind butonul de mai jos

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Share via
Copy link
Powered by Social Snap