Dental Alliance

Laurentiu Leoreanu

Lucian Micu

CSM Roman triumfă în etapa a 7-a a Campionatului Județean de Fotbal Neamț – Liga a 4-a

0
YRY Residence

Restaurant Portofino

Go Padel Roman

Echipa CSM Roman a reușit o victorie zdrobitoare în etapa a 7-a a Campionatului Județean de Fotbal Neamț – Liga a 4-a. Duminică, 15 octombrie, pe Stadionul Moldova, suporterii au avut parte de un spectacol fotbalistic de excepție.

CSM Roman a dat tot ce a avut mai bun în această zi de duminică și a învins formația AS Siretul Doljești cu scorul de 7-1. A fost o demonstrație de forță și abilitate din partea echipei gazdă, care și-a arătat în mod clar superioritatea.

Omul zilei a fost, fără îndoială, Țapu Cosmin, care a reușit să înscrie de 6 ori în poarta adversarilor. Talentul său de excepție pe teren a strălucit în această partidă și a contribuit în mod semnificativ la victoria echipei sale. Cosmin Țapu a demonstrat că este un marcator desăvârșit și un lider pe teren.

De asemenea, merită menționat golul marcat de Popa Vasile, care a adus și el o contribuție importantă la victorie. Echipa CSM Roman a arătat determinare, pasiune și spirit de echipă pe tot parcursul meciului, demonstrând că sunt pe drumul cel bun. Suporterii au fost alături de echipă în fiecare moment, creând o atmosferă fantastică la Stadionul Moldova.

Această victorie categorică reprezintă un moment de mândrie pentru echipa CSM Roman și pentru toți cei implicați. Cu astfel de performanțe, echipa se află într-o poziție excelentă în Campionatul Județean de Fotbal Neamț – Liga a 4-a și promite să ofere mai multe momente de bucurie suporterilor săi în viitorul apropiat.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.