Dental Alliance

Laurentiu Leoreanu

Lucian Micu

Ziua recoltei la Sagna, un prilej de revenire la tradiții, folclor şi natură.

0
YRY Residence

Restaurant Portofino

Go Padel Roman

Am răspuns cu bucurie invitației domnului viceprimar al comunei Sagna, Vasilică Roca şi, împreună cu domnul senator Eugen Țapu Nazare şi cu domnul consilier județean, Dumitru Acatrinei, am petrecut o după amiază deosebită în mijlocul comunității frumoase de aici.
 
🌾Bucatele tradiționale moldoveneşti, portul popular şi muzica folclorică, voia bună a celor prezenți şi obiceiurile strămoşeşti din Neamț au creat o atmosferă desprinsă din poveşti, care i-a încântat pe toți cei prezenți.
M-am bucurat că am avut ocazia să o îmbrățişez pe interpreta de muzică populară, doamna Anuța Săgneanca, o fiică a satului, iubitoare de tradiții şi de frumos, care a cântat cu drag pentru noi toți.
Ne-am simțit foarte bine alături de oamenii din Sagna, cu care îmi face multă plăcere să mă revăd de fiecare dată, la o sărbătoare a tradițiilor noastre nemțene, pe care le prețuim şi le păstrăm cu mândrie!
🙏 Felicitări domnule viceprimar, Vasilică Roca şi tuturor celor care au luat parte la organizarea acestor zile deosebite, care ne-au reîntors în timp, la vremea când strânsul recoltelor era prilej de sărbătoare pentru tot satul, tradiție pe care o menținem vie, an de an, la Neamț.

George Lazăr

Presedinte PNL Neamț

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.