Dental Alliance

Laurentiu Leoreanu

Lucian Micu

CSM Roman, Victorie Strălucitoare în Duelul cu A.S. Unirea Trifești: 3-1 în Etapa a 12-a a Campionatului Județean de Fotbal Neamț

0
YRY Residence

Restaurant Portofino

Go Padel Roman

CSM Roman a obținut o victorie impresionantă în deplasare în fața formației A.S. Unirea Trifești în etapa a 12-a a Campionatului Județean de fotbal Neamț, Liga a 4-a seniori. Acesta a fost și ultimul meci din returul sezonului și din anul 2023 pentru echipa din Roman.

Meciul a fost extrem de disputat, iar pasiunea și determinarea echipei CSM Roman au fost evidentiate în mod clar pe teren. Marcările au venit rapid, iar Țapu Cosmin a fost eroul zilei, reușind să înscrie de două ori în poarta formației adverse. De asemenea, Tulbure Marius a adăugat un gol important în contul echipei, contribuind la victoria finală cu scorul de 3-1.

Antrenorul și jucătorii au subliniat în declarațiile post-meci importanța acestei victorii și au evidențiat faptul că echipa demonstrează o forță de neoprit și o pasiune deosebită pentru fiecare minge. Suporterii au fost la fel de importanți în această performanță, iar echipa a transmis un sincer “Mulțumim pentru susținere!”.

Cu această victorie, CSM Roman își consolidează poziția în clasament și intră în pauza de iarnă cu moralul ridicat. Fanii așteaptă cu nerăbdare reluarea competiției în anul următor, având încredere că echipa va continua să ofere spectacol și să obțină rezultate notabile în Campionatul Județean de fotbal Neamț.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.