Dental Alliance

Laurentiu Leoreanu

Lucian Micu

Iată cum faci din prezentarea unor preparate o artă – cu tavă din plastic, capac inclus

1
YRY Residence

Restaurant Portofino

Go Padel Roman

Modul în care facem prezentarea unor produse este la fel de importantă ca și modul de preparare a meniului în sine. Știți cum se spune, degeaba sunteți unii dintre cei mai buni, din toți cei buni, dacă nu știți să vă vindeți. La propriu și la figurat. În aceste condiții, nici nu este de mirare că ambalajele au început să fie tot mai apreciate și alese pe sprânceană.

Din seria cum să fac preparatele mai prezentabile, recomandarea este de a alege produsele de ambalare de la un furnizor care are soluții diverse pentru voi. Este vorba despre Snick Ambalaje și stocul său vast de produse.

O tavă din plastic cu capac, soluție practică pentru servire, livrare și prezentare

Fie că vorbim despre cei care fac patiserie sau fast food, pentru street food sau clasice locații de restaurante, pentru toată lumea este extrem de important ca ambalajele folosite să fie unele potrivite. Poate chiar mai mult decât atât, să fie unele potrivite ca mărime, dar și estetice. Fie vorba de dulce, gustări sărate sau de orice fel, o tava plastic cu capac este utilă oricui.

Prin natura tipului de ambalaj, în acest caz vorbim despre stil practic, de o tavă cu capac inclus. Este însă transparent și lasă la vedere conținutul, spre deliciul clienților sau a celor care, curând, vor servi din cele etalate. Astfel de ambalaje sunt disponibile la Snick Ambalaje, la bax, bulk sau palet. Din pagina oficială sunt puse la dispoziție toate detaliile, astfel încât știți și ce limită de stoc aveți, ce este disponibil imediat, ce poate fi comandat pentru export, precum și ofertele curente. În funcție de cantitatea de produs, dar și în funcție de valoarea comenzii per total, aveți șansa de a obține și diverse discounturi.

Comenzi online, livrate rapid

În lumea în care totul este fast, clientul apreciază rapiditatea și până și servirea mâncării este în egală măsură fast, nu este timp de pierdut când comandați stocul de ambalaje. De acest lucru s-a convins și furnizorul Snick Ambalaje, astfel încât se preocupă strict de comenzile primite. Pagina oficială este mai degrabă un portal de unde puteți comanda simplu și rapid produsele de interes.

Pentru cei care se află la prima lor comandă trebuie să știe că pot, mai întâi de toate, să comande gratuit, sacoșă cu mostre. Vor alege astfel, fără limită, câte un produs din orice gamă ar fi interesați, astfel încât să se convingă practic de calitatea ambalajelor alese. Acestea pot fi atât cele specifice pentru rotiserii, cât și cele pentru cafenele sau orice alt tip de restaurant. Din fericire pentru toți, Snick Ambalaje are un stoc extrem de divers din acest punct de vedere.

Comenzile sunt onorate în scurt timp și livrate rapid, oriunde în țară. Pentru clienții fideli există bonusuri sub formă de discounturi ce pot fi aplicate la comenzile viitoare. Detalii sunt în pagina oficială, actualizată constant.

Contact: Aleea Industriilor, nr. 5, Buzău comenzi@snick-ambalaje.com

1 thought on “Iată cum faci din prezentarea unor preparate o artă – cu tavă din plastic, capac inclus

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.