July 26, 2021

Cum poate fi obținută adeverința de vaccinare anti-COVID, în format electronic. Siteul de pe care poate fi descărcată

Adeverința de vaccinare anti-COVID: Cum poate fi obținută adeverința de vaccinare anti-COVID, în format electronic și care este siteul de pe care poate fi descărcată, sunt informațiile oferite marți de coordonatorul campaniei naționale de vaccinare împotriva COVID, Valenit Gheorghiță.

Adeverința de vaccinare împotriva coronavirus va fi disponibilă și în format electronic și va putea fi descărcată din Registrul electornic național al vaccinărilor. Situl pus la dispoziție de autorități este adulti.renv.ro.

„Fiecare persoană care a fost vaccinată cu cele două doze să poată să-și descarce adeverința de vaccinare, în format electronic, direct din Registrul electronic național al vaccinărilor. Practic, persoana vaccinată își introduce câteva date de siguranță și poate să își descarce această adeverință”, a anunțat coordonatorul campaniei naționale de vaccinare împotriva COVID, Valenit Gheorghiță.

Adeverința de vaccinare se poate obține accesând linkul adulti.renv.ro,

– Utilizatorul trebuie să apese pe butonul „OBȚINEȚI ADEVERINȚA ELECTRONICĂ DE VACCINARE”, după care se va deschide o notă de informare privind prelucrarea datelor cu caracter personal, cu care doritorul trebuie să fie de acord în josul paginii.

 -Apoi este trimis la pagina de autentificare cu CNP și număr de telefon.

-La final, fiecare persoană va primi un cod de siguranță prin SMS, apoi va fi disponibilă și adeverința de vaccinare.

ȘtiiCă?

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.